mariacn

Familjeliv, bakning, husrenovering och annat smått och gott från mitt liv.

Lugna mellandagar

Kategori: Allmänt

INTE!!!!!

I tisdags lämnade vi Albin hos sin farfar, och där fick han sova över till onsdagen. Jag och Daniel har packat, rensat, packat, rensat, packat........
Och på tisdagskvällen fick vi åka till huset och sopa och dammsuga. Åkte därifrån 21.30.

Onsdagen hann vi med en del innan Albin kom hem. På eftermiddagen kom Sara, Johannes och mamma på besök. Vi åt apelsinris. Det måste jag och Sara ha varje jul. Apelsinris är kokt grötris (bara vatten) med vispad grädde, vaniljsocker och apelsinbitar. Det skiljer sig alltså lite ifrån ris ala malta som är risgrynsgröt med grädde och saftsås eller cocktailfrukt till.

Det är verkligen kaos här hemma. Staplar med tomkartonger i vardagsrummet och staplar med packade kartonger på balkongen. I sovrummet får man slå sig fram till sängen bland allt som ska säljas, skänkas och slängas. Det svåra är att rensa bland Albins grejer. Man vill ju inte göra sig av med sånt som han har fått. Men han kan inte ha kvar allt, och han märker inte om några grejer försvinner. Dom kommer ju antagligen göra någon annan unge lycklig.

Idag lämnade jag Albin på dagis några timmar. Avdelningarna är ju ihopslagna nu under julen och tretimmarsbarnen ska ju egentligen inte vara där då. Men dom var snälla och Albin fick vara där idag så han inte är därifrån för länge. Jag jobbar ju tydligen inget alls just nu. Men det börjar väl ringa i Januari igen. Januari...det ordet bränner. Det känns jobbigt att säga Januari. Förmodligen för att det kommer bli en djävulskt jobbig månad. Tur att det går över någon gång i vår sen.

Har ju inte hunnit träffa min syster Frida som varit hemma en sväng i jul. Och idag skulle hon hem till Göteborg igen. Men jag hann träffa henne några minuter och ge henne julklapparna innan hon skulle åka.

Vi har tydligen julklappar som ligger hemma hos pappa, men det får jag ta när vi får tid (ork och mod).

Nu sover Albin och jag sitter här och latar mig. Tvättmaskinen går och magen kurrar. Borde fixa lunch och packa lite till. Ska bara övertala mig själv att lyfta på min snygga röv. På tal om det tror jag att jag har fått celluliter. Men det är väl inte så farligt. Förstår inte vad alla kvinnor gnäller om. Då gnäller jag ju hellre över trasiga leder och skitdålig rygg.

Har faktiskt tröttnat på allt utseendetjafs. Det är ju bröst precis överallt. Dom ska se ut så och så...och den o den har förstorat och den har förminskat. Det är ett jävla tjat. Jag tycker att alla som går och längtar efter fylligare läppar, mindre rumpa och större bröst skulle ta och skänka en tanke åt alla som önskar synen åter, fungerande ben eller ett nytt hjärta!

Så det så. Nu ska jag fixa något ätbart.

GOTT NYTT ÅR! (snart)

Kommentarer

  • Moster Eva säger:

    Du har väl inte packat ner mina ljuslyktor från Cicci?Hahaha.

    Ha ett gott nytt år o hoppas det lugnar ner sig lite för er.

    Kram.

    2010-12-30 | 16:16:01

Kommentera inlägget här: