mariacn

Familjeliv, bakning, husrenovering och annat smått och gott från mitt liv.

packning, bakning och julgranar

Kategori: Allmänt

Albin blev frisk och har varit på dagis fyra dagar i rad nu. Det tycker han om. Han har åkt pulka, ätit snö, haft teparty med tjejerna, blivit biten och sluppit vara med mig. Jag kan ju inte alltid vara skitkul tyvärr :/

Är så stolt över Albin. Hans dagis ligger inne på ett serviceboende. Och när vi går ut från dagis genom entren där dom gamla sitter, då går han fram till dom, tar i hand och säjer hej. Sååå söt. Och dom blir så glada. Dom skiner som solar. Min duktiga :) Igår var det en äldre dam som blev så glad när hon såg honom. Hon sa att han såg ut som julen själv. Så röd och rosig och söt. Blir man stolt då eller vad :)

I tisdags eftermiddag blev vi bjudna på god köttgryta hos svärmor och Albin hjälpte till att klä granen med "bollar".

I onsdags var Daniel i huset och röjde lite. Hantverkarna har snart gipsat färdigt nedervåningen och målaren börjar strax tapetsera på övervåningen. Daniels farfar ska kolla på murstocken på måndag så får vi se vad vi ska göra med den.
I onsdags skulle vi ha fått ett kök levererat. Men ingen ringde fast jag kollade att det var på väg. På eftermiddagen ringde en kvinna från DHL och sa att dom bara kör ut på morgonen och skulle komma torsdag morgon istället. Bra tänkte jag då hantverkarna skulle vara i huset och kunde ta emot det. Men torsdag förmiddag ringer hon och säger att köket ligger kvar på DHL då det är för stort för deras lastbilar så dom får köra ut det fredag morgon. Och att VI var tvungna att fixa en hjullastare för att lasta av det vid huset!
Tyckte allt lät väldigt lustigt så jag ringde electrolux-butiken. Och då sa han att han på onsdagkvällen upptäckt att det var fel kök som var på väg till oss. Och han hade ringt DHL och sagt det. Men där pratar dom visst inte med varandra eftersom hon fortsatte ringa mig på torsdagen istället för att se till att ägarna till köket kunde få det. Bra där...INTE!
Peter på electrolux hade iaf också pratat med köksleverantören och vårat kök ska komma alldeles snart, som tur är.

Igår åkte vi och handlade på maxi och fick med oss en gran hem. Tyvärr bara en plastgran, en fruktansvärt ful sådan om man jämför med riktig gran. Det har inte alls varit någon som helst julstämning här hemma så vi ville ha en gran. Men att dra in en riktig när vi ska packa och flytta kändes krångligt. Så det blev en plastgran som vi kan ha på övervåningen i huset sen.

Morfar har varit hit med flyttkartonger och dom fyllde jag på några timmar. Så jag åkte och hämtade fler hos mamma. Och hälften av dom ligger kvar i bagagen på saaben då den inte gick att öppna helt plötsligt. Jävla skitsaab!!!

Här hemma ser ut som ett slagfält. Var nere igår och tönde källarförrådet, så nu är det gjort iaf. Men nu står dom sakerna i hallen istället och väntar på att rensas.

Bakat har jag gjort igen. Imorgon firas Edgar som fyller 1 år och han vill ha en liten tårta till sitt kalas. Så den blev jag färdig med nyss. Bilder får ni imorgon. Väldigt nöjd med den med :)

Goder natter!

Kommentarer

  • Joanna säger:

    Fullt upp hör jag! Fan vad du ligger i..

    När är det sagt att ni ska flytta?

    Kram

    2010-12-19 | 21:46:30

Kommentera inlägget här: