mariacn

Familjeliv, bakning, husrenovering och annat smått och gott från mitt liv.

Prova på-dag på Björnbacka Hotell!

Kategori: Allmänt

 
Missa inte detta!
 
Har varit där två gånger. Första gången blev vi bjudna dit av svärmor som julklapp. Och andra gången var ju förra veckan när hon överraskade efter jobbet. Jag tänkte gå dit med min mor och testa något skönt. Gör det du med. Eller gå dit och bara kolla. Ingen anmälan.
 
Igår tog Albin också sovmorgon. Så fast vi inte skulle vara på dagis förrän 8.30 så fick jag väcka honom. Sötnöt.
När jag kom hem efter att ha lämnat honom tog jag en skön promenad. Satt nere i hamnen och bara njöt i över en halvtimme.
 
i söndags var det massa is här men den var borta nu. Solen hade knappt hittat fram bakom molnen men det var ändå varmt och skönt. 
 
Idag sken dock solen och det var så varmt att Albin bara kunde ta skor och varm tröja på sig. Han tittade först lite skeptiskt på mig och så gick han ut. Sen blev han som en ko på kosläpp. Han hoppade, viftade och skrattade. Han kunde knappt förstå att ytterdörren kunde stå öppen och att han fick gå ut och in som han ville till trädgården och studsmattan. 
 
 
Avnjöt vår första lunch i solskenet idag med och tog vår första glasspromenad efter det.
Och i eftermiddag bjöd vi Mirja och tjejerna på crepes och pannkakor i trädgården. Känner nu att jag gick hem precis lagom från jobbet. Både fysiskt och psykiskt. För med det här vädret är det lätt att slappna av. 
 
Lova nu att ni besöker Björnbacka spa nu på tisdag! Alla ni som flera gånger tänkt att ni skulle tycka det vore skönt med lite massage men inte haft tid eller råd. Nu kan ni komma oanmälda när som helst mellan 11-19 och det kostar bara 100-200kr. 

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Vilket härligt positivt inlägg :) kanske du skulle länka till fb & göra ännu mer reklam för Björnbacka ...jättekul att du uppskattat våra besök där Kram

    2013-04-18 | 05:52:06

Kommentera inlägget här: