mariacn

Familjeliv, bakning, husrenovering och annat smått och gott från mitt liv.

Sista dagen på jobbet

Kategori: Allmänt

Näe! Nej, nej, nej! Dom få gånger jag läser en tidning eller kollar på nyheter så påminns jag om varför jag gör det så sällan. Jag blir bara förbannad. 
 
En man frikänns från våldtäktsdom. Rätten kan inte förklara hur fosterdottern fått hans sperma i sig. Hans förklaring är att han haft utlösning i badrummet, torkat sig på ett papper som han glömmer slänga. Och sen ska fosterdottern ha fått tag på detta papper och på något vis fått i sig sperman.....................................................................................................................................................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Fega jävlar. Vad är dom så rädda för i svenska rättssalar?! Tydliga mål avskrivs och dom böter som utdelas handlar   om några tusenlappar. 
 
Läste också om en 14-årig tjej som blev våldtagen och kunde peka ut förövarna. Men dom frias. Hon var inte tillräckligt full. Hon hade sår på kroppen och fortfarande länge efter har hon ryggsmärtor. Hon ville hoppa ut genom fönstret på sjukhuset pga våldtäkten. Men nej. Hon var ju inte tillräckligt full. Så nu alla tjejer jag känner. Ska ni ut och dricka, så drick jävligt ordentligt. ifall ni skulle bli våldtagna. Så fulla att ni inte kan försvara er alls. Annars räknas det inte.
 
Usch. Slutgnällt. Men ibland måste man.
 
Något roligt är att jag snart har klarat mig igenom hela graviditeten. Snart 35 fullgångna veckor tror jag. Vem räknar liksom. Jobbat sista dagen idag och det var med blandade känslor jag bytte om och gick ut från sjukhuset. Har en lång att göra-lista för dom närmaste veckorna men jag började med att sova en timme när jag kom hem. Ska försöka sova massor dom här veckorna nu. För sen lär jag inte få sova på läääääänge. 
 
Hör att Albin hostar massor. Så jag kan väl glömma det där med att sova redan nu. Kanske dags för falsk krupp igen :(
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: