mariacn

Familjeliv, bakning, husrenovering och annat smått och gott från mitt liv.

Django unchained och gravid pulkaåkare

Kategori: Allmänt

Ännu en jobbvecka har gått. Fick lära mig skelettlabben den här veckan och det var kul.
 
I fredags ville min mamma låna Albin och det hade inte jag något emot. Hade inget planerat för helgen så min första plan var att sova massor. Det gick bra. När jag kom hem efter att ha lämnat Albin så sa jag två meningar till Daniel sen somnade jag i soffan.
Daniel väckte mig lagom till vi skulle in till stan och äta på Ninos. Sen blev det bio. Det var bra länge sen och det är lika bra att passa på när man är barnledig.
 
 
Django unchained. En äkta Quentin Tarantino-film med onaturligt mycket blodsplatter och lite humor. Tyckte den var jättebra.
 
Den höll på sent så vi kom i säng först vid 1 på natten och då tänkte jag att jag skulle sova lääääänge. Vaknade självklart vid 10, men tänkte att det fick vara godkänt då iaf solen var uppe. Kändes ännu bättre när mamma sa att Albin hade väckt Isabell vid 6.30 och bett om russin :)
 
Idag har vi haft en utedag.
Blev pulkabacken och grillning med svärmor, Daniel och Alfred. Även Miriam flög förbi på sin spark.
Tummen upp för kvaliten på den här pulkan då jag tror att Daniel passerade viktklassen.
 
Med uppknäppta termobrallor kunde även jag klämma ner mig i pulkan. Tror inte jag har åkt pulka sen dagis. Men kul var det.
 
Sen värmde vi oss med grillad korv, varm choklad och glögg.
 

Mums tyckte Albin.
 
Efteråt blev det fika, mys och middag hos svärmor så Albin han slocknade innan huvudet landade på kudden.
 
Imorgon börjar en ny jobbvecka och jag går in i gravvecka 24. Tiden går mycket fortare nu när jag inte är så sjuk. Känns bra.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: