mariacn

Familjeliv, bakning, husrenovering och annat smått och gott från mitt liv.

v.23.

Kategori: Allmänt

 
Albin köpte sig ett spel på Karlssons strax innan jul. Bajsspelet. Precis så högintellektuellt som det låter. Man slår en tärning och hoppar framåt. Först till toan vinner. Kommer man på en brun ruta ska man göra bajsljud! Gul ruta kissljud m.m. Jippie!
 
 
Förra söndagen åkte jag och Albin till Leos lekland med svärmor, Alfred, Frida, Dante och Marie. Barnen lekte oavbrutet i 5 timmar. Albin hade inte ens tid att fika. Konstigt nog var jag mer trött än Albin när vi kom hem så när han stod i duschen satt jag och somnade brevid. Då fick Daniel ta över.
 
Nu har snön äntligen kommit igen. Så igår tog jag och Albin en utedag för att inviga hans nya snowracer. Vi var helt ensamma i backen först. Vi hade med oss varm choklad och ostmackor. Efter backen gick vi med svärmor på julgransraskning vid Påskallaviksskolan.
 
Det har bara snöat sen i torsdags men på vissa ställen var snön så djup att Albin nästan försvann.
 
 
Det var dans runt granen och tomtar som delade ut godispåsar och frukt.
 
Idag har vi stannat inne. Albin har bakat drömrulltårta som han bjöd på framför Per Morberg ikväll. När han får välja tv-program så vill han se Per Morberg och Jamie Oliver.
 
 
 
Tog den här bilden ikväll. Jag tror att det kan vara en bebismage. Men det är inte säkert, då jag fortfarande har paralystillstånd i tarmen. Går in i v.23 idag. Var på snabbvisit hos barnmorskan i veckan och alla mått och värden var bra. Var ju på Ultraljud den 27 dec. och då var allt jättebra med barnet. Barnet sparkar jättemycket vissa stunder på dygnet och buffar gärna när Daniel pratar. När Albin pratar med magen och sjunger godnattsånger är det helt stilla och sen sparkas det efteråt.
 
Dags att sova. En ny vecka med nya utmaningar på röntgen väntar. Tycker faktiskt att det är roligt, än så länge iaf. Alla kollegor är trevliga och frågar ofta hur jag tycker det går och om jag trivs. Dom är tålmodiga med mina tusen frågor och det är verkligen massor med nytt att lära. Hittills har jag varit i Fixen. Det är kopplingen med resten av sjukvården kan man säga. Man tar emot alla telefonsamtal och har kontakt med dom flesta på avdelningen hela tiden. Jag har även assisterat läkaren några gånger och förberett vid ultraljudsundersökningar.
Imorgon skulle jag visst få testa något nytt igen.
 
Kram
 
 

Kommentarer

  • Tina säger:

    Hej! Vilken fin liten mage och vilken underbar liten son. Härligt spel =)
    Kram

    2013-01-14 | 11:28:17
    Bloggadress: http://seasonsports.se

Kommentera inlägget här: