mariacn

Familjeliv, bakning, husrenovering och annat smått och gott från mitt liv.

Restaurang Italia

Kategori: Allmänt

Hej hopp. Dagarna går.
 
Nästa vecka ska jag och Daniel ta lite minisemester för dom sista pengarna vi fick i bröllopsgåva. Dom har räckt långt. Vi ska till Stockholm och till Globen för att kolla på Cirque de soleil.
 
 
Beställde biljetterna för länge sedan och tänkte jag skulle hämtat ut dom i veckan. Men tji fick jag. Inget Ticnet-ombud i Oskarshamn!!!!!! Skitdåligt tycker jag. Kalmar och Västervik närmast. Så då fick vi panikplanera in en resa till Kalmar. Tänkte först som idag lördag men kände på mig att det inte var så enkelt heller. Nä. Biljettcentrum har inte öppet på helger!!! Så då fick vi hasta till Kalmar igår när vi hämtat Isabell i skolan för hon ska vara här hela helgen.
 
Väl i Kalmar Gick det iaf bra. Vi hämtade ut biljetterna och åt goood mat på Restaurang Italia i Kalmar. Ligger i centrum. När man står vid Kvasten köpcentrum är det gatan till vänster. Dom har kötträtter, pastarätter och riktiga pizzor. När vi väntade på maten bjöd dom på focaccia med olivtapenade och olivolja. Vi valde alla pizza och pizzasalladen var jättegod. Jag valde en pizza med rostbiff på och den var supergod. Albin och isabell tyckte om sina cappriciosa och Daniel slukade sin Bussola.
 
 
Daniels bussola.
 
Rimliga priser, alla pastarätter och pizzor kan fås i barnportion och då ingår glass efter. Tummen upp för fräsh toalett! Och servicen var super. Rekommenderas!
 
Nu ska jag baka lite doptårtor.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: