mariacn

Familjeliv, bakning, husrenovering och annat smått och gott från mitt liv.

Gott Nytt 2014 och Depend

Kategori: Allmänt

2014. Ska man komma ihåg det också när man skriver datum någonstans. Jag hoppas verkligen att 2014 blir ett bra år.
Saker vi har att se fram emot är ju att vår son fyller 5 år! Det är ju hur mycket som helst. Och vår dotter ska fylla 1 år! Har lite svårt att föreställa mig det. Hon är ju vår lilla bebis. En bebis som nu har tre tänder, sitter relativt stadigt och ålar runt på golvet. 
Slutet 2014 firar vi 10 år tillsammans jag och Daniel. Kanske man ska fira. 
Daniels utredning borde bli färdig och kanske ge lite utdelning. 
Lova ska börja dagis till hösten. 
Jag har inga nyårslöften för detta år. Bara en önskan. Mer pengar. Men det kan vi ju drömma om så länge vår inkomst kommer från försäkringskassan. Älskar verkligen att dom inte ersätter OB då det är en stor del av både Daniels och min inkomst. 
 
Sötnöten är äntligen frisk. Och jag med som tur är. Så jävla skönt. 
 
Nyårsafton firade vi hemma med Daniels mormor Miriam. Vi åt helstekt fläskfile fylld med soltorkade tomater, hasselbackspotatis, sallad och sås. Till efterrätt åt vi pannacotta med passionsfrukt och mörk choklad. 
 
När Miriam åkt hem och Lova somnat så gick jag och Albin hem till svärmor. Skålade vid tolvslaget, såg fina fyrverkerier och gick sen hem för att sova. 
 
Gjorde faktiskt iordning mig för nyårsfirandet. 
Har inte haft håret uppsatt sen jag gifte mig. Men nu tänkte jag spara ut det till långt igen. 
 
Testade en av mina julklappar. Nagellacksremovern jag önskade mig. Och den var väldigt bra.
Depend! Det var lätt och gick fort. Inte ett spår kvar på fingret. Och! En bra överraskning var att det är miljövänligt. Och mycket bättre än Aceton som är mycket dåligt för ozonlagret. 
 
Har varit "barnvakt" åt min lillasyster Isabell sen i onsdags. Och hon har umgåtts med barnen så jag både hunnit ta hand om tvätt, disk och en liten tupplur. Och idag åkte vi hem till mamma och hade mysig tacokväll. Fredag liksom. 
Var inte sugna på mat som liknade julmat så det blev Tandoori-kyckling med ris ena dagen och igår gjorde Albin och Isabell pannkakor med bara nyttiga tillbehör. Hade lite gott kvar i lådan så vi gjorde marsipan med nougat, mörk choklad och pistagenötter. Orkade inte rulla en massa bollar så gjorde en lång istället. 
 
Petter på tv. Och nu sjunger han Så klart! Vilken flashback. Och vad gammal jag känner mig. Det är ju fruktansvärt länge sedan jag gick i skolan. Vad hände med alla år?
 

Kommentarer

  • Lars-Gunnar säger:

    Du skriver så bra kära Maria så jag finner inga ord!Och det betyder att det är d------t bra skrivet!Puss o kram!LG

    2014-01-04 | 17:51:12

Kommentera inlägget här: