mariacn

Familjeliv, bakning, husrenovering och annat smått och gott från mitt liv.

Fredag

Kategori: Allmänt

Blev en sväng in till stan och träffa min mamma och lillasyster. Mamma var barnvakt medan jag och Daniel gick och åt god mat på AsianHouse. Sen gick vi en sväng på stan innan vi gick hem till mamma igen. Det är ju inte ofta man är utan barnvagn så då får man passa på att gå in i dem butiker där man inte kommer fram med barnvagnen annars.

Vi var kvar ett tag hos mamma innan vi gick hem. Albin var jättetrött när vi kom hem så det blev pyamas och välling på en gång sen somnade han innan 20.00.

Jag hade ju tänkt gå och lägga mig tidigt igår. Men tji fick jag.
Tänkte att jag skulle skicka iväg några bilder för framkallning. Då kunde man ladda ner ett program och spara bilder där tills man ville skicka dem. Så jag började ladda upp bilder. Sen tänkte jag spara och då går inte det om man tar dem från en cd, vilket jag gjorde. Så jag blev tvungen att göra färdigt allt, 288 bilder, och det resulterade i att jag inte somnade förräns kl 01.00. Jävla skit att det ska vara så svårt för mig att komma i säng om kvällarna.

Så nu sitter jag här, som vanligt skittrött efter en dålig natt med spring upp och ner. Jag lovar, sängen är inte ens skön när man kryper ner för tredje eller sjätte gången.

Och idag är det kalas...är jag pepp? Inte så värst. Men jag låter nog någon annan köra bilen. Annars lever vi nog farligt.

Härliga Lördag...kom och ta mig.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: