mariacn

Familjeliv, bakning, husrenovering och annat smått och gott från mitt liv.

Måndag

Kategori: Allmänt

Trött dag idag. Albin var vaken större delen av efternatten. Men för en gångs skull så fick Daniel se hur jag har det om nätterna med vår lilla son så nu har han större förståelse för min trötthet och irritation. Han var ju så trött att jag fick tjata i en timme innan han kom upp och åt frukost. Och så trött är jag praktiskt taget varje dag.

På eftermiddagen var Albin hos Daniels syster Frida medans vi köpte Daniel en ny klocka och mobil och storhandlade. Sen åkte vi hem en liten stund och sen vidare på kalas för att fira Daniels farfar. Fick en hel låda med äpplen av honom så nu blir det äppelpure till Albin, äppelmos, äppelpaj och äppelkaka en tid framöver.

Nu sitter vi i soffan och glor. Daniel fipplar med sin nya mobil. Funderar på om jag ska ta över hans gamla mobil men det är ju ingen Nokia. Jag har alltid köpt svarta billiga Nokias. För att jag vet hur dem funkar och för att dem alltid funkar. Och jag har aldrig behövt en massa finesser. En mobil ska man ringa med. Kalla mig gammalmodig.

Det var så nära att Albin kröp idag. Han stod på alla fyra och lyfte det ena benet. Han lyckades behålla balansen och satte ner benet igen. Kom inte framåt men föll inte heller åt sidan. Min duktiga lilla kille.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: