mariacn

Familjeliv, bakning, husrenovering och annat smått och gott från mitt liv.

Fredag

Kategori: Allmänt

Fredag är här igen. Och jag sitter själv i soffan. Daniel är på jobbet och Albin sover, än så länge. Idag hade jag tänkt gå ut en sväng med Albin men det regnade som vanligt. Så idag blev vi inne.
Jag och Albin har klappat dammsugaren idag. Den var visst lite mer skrämmande när man ålade runt på golvet än när man sitter i knät på någon. Men nu är den rolig igen.
Dagens middag blev fläskfilegryta med champinjoner, senap och honung, potatisgratäng till det. Blev mycket gott.

Har letat förgäves efter en vinterjacka. Vet inte om klädbolagen missat det men vi bor i Sverige och här blir det kallt på vintern. Då kan det vara bra med en tjock och bra jacka men jag har bara hittat midjekorta tunna höstjackor. Inget för mig. Hittade bara en på Ellos som jag beställt men den såg inte så vinteraktig ut den heller. Får väl se. Och självklart hittade jag ju ingenstans att fylla i min erbjudandekod om 40% rabatt så jag fick maila ellos efteråt och hoppas nu att dem är snälla och drar av rabatten åt mig.

Beställde även en Micki LäraGåVagn till Albin som han lär behöva snart. Det är en jävla fart på honom nu. Han ålar runt i hela lägenheten och sliter och tuggar på allt. Så nu blir det motion för mamma och pappa som måste jaga runt efter honom. Men det är kul.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: