mariacn

Familjeliv, bakning, husrenovering och annat smått och gott från mitt liv.

Att kompromissa

Kategori: Allmänt

Blev en lugn förmiddag. Tog hand om resten av disken från gårdagen innan det blev en mumsig frukost med blåbär med gräddmjölk, honungsmelon och goda mackor.

Vid lunchtid kom Sara hit för att vara med Albin och jag och Daniel åkte till Ikea för att prova ut ny säng. Det tig tid kan jag säga. Vi är ju olika byggda och sover olika så till slut blev det två resårmadrasser av samma sort och sedan två olika bäddmadrasser. Jag vill egentligen inte ha någon skarv men med madrasskydd kanske det inte märks så jättemycket. Får försöka åka dit nästa vecka och köpa hem det.

Vi skulle också ha en ny matservis. Och jag måste säga att vi är duktiga på att kompromissa. Jag ville ha grön, Daniel gråsvart och båda gillade en turkosblå men den fanns inte allt av. Så det blev till slut gröna mattallrikar, turkosa assietter och gråsvarta skålar. Daniel tyckte inte alls dom passade ihop men jag tyckte det var snyggt. Men man ställer ju inte fram det ihop så ofta ändån. Vi har ju en annan finservis.

Albin dricker bra ur vanlig mugg nu. Även om det ibland är roligare att hälla vattnet i haklappen. Han kan säga kaka, fisk (fish) och pussas en massa. Det är pusskalas för jämnan.

Jag har fått en ny tårtbeställning till Leons dop. Det ska bli jättekul att göra den. Men ni får inget veta förräns efteråt.

Nu ska jag snart sova. Ska upp och jobba imorgon.

TACK Sara och Mamma (Kari och Isabell) för att ni ville passa Albin idag. Kram

Kommentarer

 • Tina säger:

  Hej gumman!

  Vad du är duktig på att baka, bara så du vet så förväntar jag mig ett smakprov när vi kommer och hälsa på =) På tal om det undrar vi hur det ser ut för er under v 32 (veckan, helgen uppbokad)  puss & Kram

  2010-08-06 | 17:34:03
  Bloggadress: http://www.seasonsports.se

Kommentera inlägget här: