mariacn

Familjeliv, bakning, husrenovering och annat smått och gott från mitt liv.

Bullbak och kladdkaka

Kategori: Allmänt

Igår var jag och Albin och hälsade på morfar och Myrna på deras nya kolonilott. Det var verkligen jättefint och mysigt där. Albin trivdes bland blommor och röda vinbär. Myrorna var inte lika poppis. Stackarn råkade ställa sig på deras stig och hela han blev invaderad av en myrarme.Idag blev det bakdag. Daniel har bakat supergoda kanelbullar OCH kladdkaka. Vilken karl jag har. Det var första gången han bakade bullar. Och dom blev jättegoda.Mamma, Isabell, Sara och Johannes var här och fikade på eftermiddagen.Albin tyckte om pappas bullar och snodde åt sig en till.


På eftermiddagen gick vi en promenad i det sköna vädret och följde med Sara och Johannes hem en sväng. Vad lustigt det ska kännas om Sara flyttar långt bort snart för att plugga. Tur det finns telefon och internet.

Kommentarer

  • Erika - Bakglädje säger:

    Mums... bullar är ju så gott. Passar alltid!

    2010-08-02 | 12:27:49
    Bloggadress: http://bakgladje.blogspot.com
  • Johanna säger:

    Tänkte bara lämna ett avtryck och säga att jag gillar att läsa din blogg. Tycker du får så charmiga kort på Albin, speciellt när han sitter i kartongen och när han försöker sno åt sig en bulle :) Snacka om att försöka göra armen längre! Hoppas ni mår bra! Kram

    2010-08-03 | 00:25:16
    Bloggadress: http://lipidami.blogg.se/

Kommentera inlägget här: