mariacn

Familjeliv, bakning, husrenovering och annat smått och gott från mitt liv.

Plommonkärna på mörk resa

Kategori: Allmänt

Igår hände inte så mycket. Mys, matlagning och sen åkte jag till jobbet. Daniel och Albin var hos farfar Gregor, Isac och Tuva på eftermiddagen.

Imorse fick jag veta att Albin hade svalt en plommonkärna igår eftermiddag. Jag blev ju ganska orolig över det. Dom är ganska stora och har vassa kanter. Har ju jobbat i kväll så på jobbet ringde jag runt lite och fick veta att det kunde ta ca 12-24 timmar för föremål att passera tarmen. Men man kunde vänta upp till fyra dygn innan man kontaktar sjukvården. Om barnet inte visar symptom på att inte må bra innan dess.

Nu vet ni det alla som har eller skaffar barn någon gång. För dom kommer svälja främmande föremål :)

Idag har han iaf skitit ut plommonkärnan på kvällen vilket jag blev väldigt glad över. Hurra för min son som kan skita som en kung!

Har handlat en massa gott idag. Imorgon ska jag få träffa mammas nya kille. Ser jag fram emot. Har inte bestämt om jag ska bjuda på tårta eller bakelser.

Har förstått att det är lite brist på vete just nu. Det var rätt tomt på vetemjöl i affären. Och det gör mig lite nervös faktiskt. Måste ju ha vetemjöl för att kunna baka hela tiden ju. Detta stör mig.

Nu ska jag leta lite recept till imorgon.

Kommentarer

  • Vendela säger:

    Tycker mycket om det du skrivit! Spännande att se en del prima grejer och inte endast det generella grejerna som man kan se om varje dag. ;)

    2010-12-01 | 20:25:51
    Bloggadress: http://jade.se/paketresor/bangkok-startpaket

Kommentera inlägget här: