mariacn

Familjeliv, bakning, husrenovering och annat smått och gott från mitt liv.

Salami och brieost

Kategori: Allmänt

Igår hände det inte mycket. När jag kom hem från jobbet stod min underbara karl vid spisen. Han lagade jättegod currykyckling. Kan ha varit pga dåligt samvete eftersom han hade lyckats slå sönder en av dom nya assietterna. Tur vi ska till Ikea i veckan igen och hämta sängen, så vi kan köpa en ny.

Lite komiskt eftersom vi köpte en ny servis enbart pga att vi tröttnat på den gamla. Och vi slår aldrig sönder något porslin. Så när vi stod på Ikea sa vi att vi kunde köpa lite dyrare porslin eftersom vi aldrig slår sönder porslinet.

Morfar och Myrna var här och hämtade den gamla servisen till sin nya mysiga kolonistuga.

Idag har jag rensat förrådet. Igen. Tycker jag gör det ofta, och jag kastar alltid något. Men nu har det blivit rätt mycket tomt så vi kan ställa in lite grejer där. Igen. Men jag måste få iordning klädkammaren innan jag blir tokig.
Skaffar vi hus så måste vi definitivt ha ett pysselrum till mig.

Jag har kommit på lite grejer jag behöver om vi någon gång skaffar ett hus och fixar ett kök. Djup bänkyta att baka på (svart sten), mycket skåp, två ugnar, kontakter på rätt ställen till vispar och maskiner, bra belysning, stor kyl och frys. Jag kan fortsätta länge. Jag vill också ha ett litet rum till allt mitt pyssel. Nu undviker jag ofta att ta fram mitt pyssel eftersom jag måste plocka bort det så inte Albin kommer åt det.

Även idag lagade Daniel god mat. Ugnsfalukorv och potatismos. Sen stack jag till jobbet och killarna fick klara sig själva.

Till kvällsmat blev det en ny favorit. Macka med salami och brieost. Jättegott. Och nu mumsar vi choklad.Kommentarer


Kommentera inlägget här: