mariacn

Familjeliv, bakning, husrenovering och annat smått och gott från mitt liv.

bakat igen

Kategori: Allmänt

Vilken produktiv dag jag har haft. Jag har bakat och bakat och bakat igen. Massor ska bakas till kalaset. Vad det bakas för något får ni se efter kalaset. Mat lagade vi också. Det blev räksås och pasta.

Ikväll har jag varit superduktig och frostat ur frysen och städat kylskåpet. Har nästan träningsvärk i benen efter att ha stått i köket hela dagen.

Idag fick Daniel en liten sen födelsedagspresent av mig. Imorgon, eller om ganska exakt 1 timme så är jag 25 år. Börjar bli nervös. Inte över att fylla år, utan över eventuella presenter. Visst skulle jag bli glad över en gottepåse med nagellack och smycken, men jag får varken ha smycken eller målade naglar på jobbet så det blir ju aldrig använt.
Har två nagellack står i badrumsskåpet sen några år tillbaka. Dom funkar nog inte längre. En parfym käpte jag för många år sen. Den användes aldrig och fick sedan hällas ut. Smycken har jag en del men dom används inte så ofta. Blir kanske till kalas om jag kommer ihåg. Smink använder jag ju aldrig. Har inte sminkat mig sen 2an på gymnasiet. Kläder gillar jag men jag vill gärna välja dom själv. Usch vad butter jag låter...
Men jag gillar nog mer att ge bort gåvor än att få. Om jag bara hade tid och pengar skulle jag ge bort gåvor hela tiden till alla jag känner.

23.37. Nu är det exakt en timme tills jag fyller år.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: