mariacn

Familjeliv, bakning, husrenovering och annat smått och gott från mitt liv.

Körsång och egna äpplen

Kategori: Allmänt

Igår var en lång dag. Albin vaknade 05.45 och sen hade han konsert i sängen för mig och Daniel som precis kom hem ifrån jobbet. Både Albin och jag var så trötta hela dagen att vi inte orkade någonting. Vi bara fnittrade åt varandra och gosade. Hade ju tänkt gå ut men vädret var trist.

På eftermiddagen åkte vi för att lyssna på min syster Isabell som sjunger i kör. Det var röda korset som hade anordnat en liten konsert med fika. Alla barnen var jätteduktiga. Isabell var duktigast förstås :)
Det jag blev glad över var att det inte var alla dom gamla vanliga körlåtarna. Utan det var nya låtar. Låtar som spelas just nu på radion och som man kände igen.
Vi satt uppe på läktaren och Albin stod och pekade och ropade Bell, bell, min bell! Emellanåtmutade vi honom med äpple och russin för att han inte skulle ropa högre än dom sjöng :)

Idag blev allt lustigt bara för att man skulle ställa om klockan. Albin skiter ju liksom i vad klockan är. Så helt plötsligt hade han både ätit lunch och hunnit somna innan kl.12.00. För i hans värld var ju klockan redan 13.00. Och nu ikväll var han ju skittrött eftersom klockan inte var så mycket som den egentligen skulle varit. Knepigt.

Nu på eftermiddagen har vi varit i huset och fått nycklarna. Kändes lite lustigt när man stod där i dom tomma rummen och försökte föreställa sig att vi snart ska bo där med våra möbler och allt.
Såg att det fanns goda äpplen på äppelträdet och frågade Mia om jag fick plocka lite. Då sa hon att jag får plocka hur mycket jag vill eftersom trädet är mitt imorgon. Gissa om det kändes lustigt. Imorgon äger vi ett hus, en grusgång, en trädgård, en lekstuga, egna äppelträd m.m. Känns supernervöst men också mycket bra :)

Imorgon ska vi försöka börja riva i huset. Då börjar allvaret! Ska också hämta tapetpärmar.

Om jag inte får min kamera den här veckan blir jag galen och kör in med bilen genom onoffs skyltfönster. Det är ju skittråkigt att blogga utan bilder. Och hur ska jag kunna ta före-bilder i huset imorgon utan kamera. Jag vill ha min kamera.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: