mariacn

Familjeliv, bakning, husrenovering och annat smått och gott från mitt liv.

Kungarna?

Kategori: Allmänt

Tvn står på i bakgrunden. Såg någon minut av Kungarna av Tylösand och blev illamående. På riktigt. Magen blev blurrig och jag kände mig jävligt dålig. Det kan inte vara bra på något vis. Programmet alltså. Fast vet inte om det är programmet i sig som skrämmer mig eller det faktum att folk lever sina liv så här i verkligheten. Noll ansvar, partaj hela natten, en penis i örat och lustig självbild.

Jaja

Albin var på dagis idag och brydde sig inte om att säga hej då till mig som vanligt. Han har börjat snora igen. Bara en vecka sen han blev fri från sin förra förkylning ju.

Jag fick en tid på hälsocentralen idag. Fick den bra läkaren som tur var. Men han kunde inte riktigt säga vad knölen under foten var för något. Men han tror att det är en belastningsskada, som då hänger ihop med min överrörlighet som sabbat resten av kroppen. Förvånad? Näe. Så jag ska köpa en slags inlägg till skorna och fått en remiss till ortopedteknikern för att testa ut nya fotinlägg. Det minns jag kostade 1300kr förra gången. Jippie. Och nu blir det Diklofenak ett tag med. Han kollade även en leverfläck jag haft i många år. Men den såg så snäll ut sa han. Enda bra den här månaden.

Efter det blev det en möte/fika med Eleonore på stan och sen mötte jag upp min kära mor som följde med hem för lite prat och lek. Albin var så nöjd så. Hon fick lite sena födelsedagspresenter. Prydnadspumpor, ljus, kort och ett presentkort för en tatuering.

Daniel var hos sin pappa på Euromaster idag och dom kollade vad som var fel med Peugeon. Ny del till ljuddämpare beställd till imorgon. 1700kr! Men vi får låna det av världens bästa svärfar. Sen ska bara Saaben fixas med. Skulle börja med nytt batteri och funkar inte det, en ny startmotor. Jippie! :(

Idag blev det fisk till middag. La ett torskblock, blomkålsbuketter och riven ost i en ugnsform. Blandade creme fraiche, citronpeppar, salt, 1 tsk senap och nästan 1 msk pepparrot och hällde över. In i ugnen ca 30 minuter, 225grader, för tinad fisk.

Daniel är hos boffen ikväll och jag sitter här hungrig. Får väl äta något litet innan det är dags för sängen. Albin har redan vaknat flera gånger så det blir nog kanske en jobbig natt.

Kommentarer

 • Anders säger:

  Maria, vi har också festat hela natten lång rätt många gånger :)

  2010-10-07 | 08:24:22
  Bloggadress: http://www.seasonsports.se
 • Kennet Nordin säger:

  Dokusåporna försöker överträffa varandra hela tiden och det blir bara osmakligare och osmakligare eller är det jag som blivit trångsynt.

  2010-10-07 | 11:51:30
  Bloggadress: http://mashedkidneys.se
 • Anders säger:

  Om ni måste byta startmotor, kolla på begagnade sådana! brukar finnas för en rimlig peng :)

  2010-10-07 | 12:39:41
  Bloggadress: http://www.seasonsports.se

Kommentera inlägget här: