mariacn

Familjeliv, bakning, husrenovering och annat smått och gott från mitt liv.

Min födelsedag

Kategori: Allmänt

Jag hade en jättebra födelsedag. TACK alla som grattade mig!

Jag fick en tidig morgon då Albin skulle vara sina tre timmar på dagis igår. När jag lämnat honom gick jag hem och gjorde mysfrukost till mig och min gubbe.


Varm choklad med vispad grädde och kanel. Rostat bröd och kokt ägg. Mums.
25 år och fortfarande jävligt snygg!


När vi hämtat Albin på dagis blev det en tur till fågeldammen för att ge dom lite mat. Albin tyckte först att det var väldigt dumt att kasta bort mat, men sen förstod han att det var fåglarnas bröd och kastade han med.Sen blev vi bjudna på Thailändsk lunchbuffe av Svärmor och Gustav. TACK så mycket! Fick fina rosor, pengar och choklad också :)


Fick besök på eftermiddagen av min mamma, Isabell och Kari, och vi fikade lite. Fick en fin blomma och choklad av dom :) Tack!
Hämtade ett Ellospaket och i det fanns en fin liten spis till Albin. Den tyckte han mycket om. Han lekte hela kvällen med den. Och det var det första han gjorde imorse. Lagade gash på spisen under tiden jag gjorde frukost.
Att be min karl om hjälp med något är meningslöst. Det slutar ofta så här


Det tog ett tag innan täcket hamnade i skåpet.


När Albin hade lagt sig blev det mys i soffan med soppa och toast.

Alpnaerings bokstavssoppa med en sklutt grädde i är verkligen supergod.

Åt upp en av chokladaskarna gjorde jag med, för det får man när man fyller år :)


I Ellospaketet var det också lite kläder till mig. Jag hoppades ju på att få lite pengar i present :) Och det fick jag ju av svärmor så det blev två fina klänningar och en luvtröja. Bilder kommer sen.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: