mariacn

Familjeliv, bakning, husrenovering och annat smått och gott från mitt liv.

Nära dödenupplevelse

Kategori: Allmänt

Det här är inte panikångest. Det är en nära dödenupplevelse.

Idag startade inte Saaben. Jag blev inte förvånad. Jag testade några gånger, gick upp och bytte nyckel och åkte ivög i Peugeon och handlade. Jag blev inte ens lite arg. Hade det varit en vanlig månad hade jag låtit halva kvarteret veta att den inte startar. Men den här månaden är inte som andra. Det här var bara ett problem bland alla andra.

Försökt få tag på bemanningsenheten idag. Dom har inte skickat mig mitt arbetsgivarintyg som jag bad om för en månad sen. Utan det kan jag inte få mina stämplingspengar från a-kassan. Det gick inte att få tag på dom. Pratade hur länge som helst med kvinnan i kommunens växel. Hon försökte ringa alla möjliga nummer och olika chefer. Inget funkade. Något var lustigt sa hon. Förvånad? Näe.

Ringde vårdcentralen för att jag vill kolla upp knölen jag har under min fot. Den har nu svulnat upp så att jag inte längre kan gå på foten. Det finns tid om två veckor. Har jag tur kanske jag kan få en akuttid imorgon. Men det är liksom först till kvarn som gäller. Och telefontiden är samtidigt som Albin ska till dagis. Förvånad? Näe.

Det känns som om någon står och skjuter problem på mig med en kanon. Och sedan sakta kör över mig med en pansarvagn.

Undrar om man kan sälja tårar.

Kommentarer

  • Johanna Snygg säger:

    åh sweetheart! jag önskar att det var nåt jag kunde göra för att hjälpa dej! säg bara till om du kommer på något i den vägen. det är verkligen sjukt struligt med alla papper om a-kassa och det. jag ska hålla tummarna för att det kan reda ut sig. och knölen verkar läskig, kan du inte åka till akuten? kram!!!

    2010-10-05 | 21:08:12

Kommentera inlägget här: