mariacn

Familjeliv, bakning, husrenovering och annat smått och gott från mitt liv.

Party

Kategori: Allmänt

Jahopp. Imorse duschade jag mitt långa, långa hår för sista gången. Vi rusade sen mot staden, lämnade Albin med sin faster Frida och stack till banken för att fixa med det sista. Så nu är det bara att springa in på måndag morgon på banken och betala huset. Usch vad fort det går nu. I helgen får vi nycklarna till huset. Jag hinner inte med. Nu är det ju dags att välja tapeter till hela huset och kolla när köket kommer.

Efter banken blev det ett snabbmöte med Sv och sen till TipTop för att klippa mig. Och klippte mig gjorde jag. Det blev Page. Och kan jag visa en bild på hur det blev? Näe! För jag har fortfarande ingen kamera. Kom igen Onoff!!! Jag vill ha den nu!!! Jag är beroende av min kamera ju :(

Efter klippningen var det handla mat och sen snabbt hem för att slänga i färg i håret. Så nu är jag skitsnygg!

Daniel lagade god pestokyckling och jag gjorde iordning inför kvällens Partylight. Daniel smet innan alla gäster kom. Undrar varför :)

Trevligt blev det iaf. Tack alla som kom! Jag var tvungen att köpa små teljus med pepparkaksdoft. Dom luktade så mycket pepparkaka att både mamma och jag ville äta upp dom. Sen blev det också en fin ljuslykta. Blev ju lite värdinnerabatt och så har jag ju presentpengar. Så jag tyckte jag var värd den.
Vi bjöd på frallor, kakor och små minicupcakes med mintkrokantfrosting.

Isabell var med och lekte med Albin hela kvällen. Så han somnade gott när det var dags för sängen.

Nu ska vi betala räkningar. Jippie

Kommentarer

 • Johanna Snygg säger:

  Åh, ja kom igen onoff, jag vill verkligen se frisyren!! och huset med, så spännande! kram!

  2010-10-28 | 09:36:03
 • Tina säger:

  Men gumman se till att fixa en bild på håret! Du kan inte bara skriva att du har klippt av dig håret utan att visa!! Nycklarna redan, oj då har ni att göra innan jul =) När ska ni lämna lägenheten?

  2010-10-28 | 18:22:16
  Bloggadress: http://seasonsports.se

Kommentera inlägget här: