mariacn

Familjeliv, bakning, husrenovering och annat smått och gott från mitt liv.

Stackars dom

Kategori: Allmänt

Albin gav mig en fet fläskläpp (med blod och allt) igår. Och idag gav han sin far ett rivmärke i pannan. Det är inte lätt att ha barn alltså.

Varit i huset ikväll. Daniel Nilsson som ska montera vårat kök och organisera husrenoveringen ville ta sig en titt.
Det är mycket att göra. Det är skitmycket att göra. Stackars, stackars målaren. Alla rum ska gipsas, alla tak och fönster ska målas, alla rum ska tapetseras.

Det var iaf skönt att prata igenom allt med honom för nu har vi en liten plan och vi vet vem som ska göra vad. Förutom golven. Dom ska slipas och lackas. Ska man ta in en golvläggare för det eller göra det själv. Daniels pappa har gjort det en gång för inte så många år sen, så då slipades gammal fernissa bort och så. Så det är inget grovjobb.

Börjat fundera på om Albin ska få sovrummet vi tänkte ha och vi sover i "sovalkoven". Så får det bli ett allrum med tv och skrivbord i det stora rummet.

Usch vad mycket att tänka på.

Min älskade mamma passade Albin när vi var iväg den stunden. Sötnosen Albin ställde till med stort pusskalas när vi hämtade honom. Mormor fick pussar, Bella fick pussar och Kari med skäggstubb fick pussar. Albin knep ihop ögonen när han pussades med stickiga Kari :)

Nu blir det sängen

Kommentarer

  • Sara säger:

    Varför får inte moster pussar? =( Vad gör jag för fel? ;)

    2010-10-06 | 00:06:38

Kommentera inlägget här: