mariacn

Familjeliv, bakning, husrenovering och annat smått och gott från mitt liv.

Stress och panik

Kategori: Allmänt

Vilken jävla dag. Om jag kunde dela på mig skulle det finnas minst hundra av mig i den här staden just nu. Det är så mycket ärenden så jag blir tokig. Lämnade Albin på dagis imorse, sen var det hem och fixa en villaförsäkring hos Folksam och ett elavtal med Telge energi. Sen in till stan och byta Albins jacka och vantar, sen skicka traderapaket, och sen var det dags att hämta Albin igen.

Hem och äta, Daniel gjorde sin goda köttfärssås med strimlad vitkål, försöka få tag på tekniska kontoret, vilket givetvis inte gick. Så dom har jag mailat att vi vill ha vatten i huset from måndag. Hoppas att dom hör av sig på måndag så man vet.

Jobbat i eftermiddag och barnvakten blev krasslig så det var till att ragga ny barnvakt. Min älskade morfar och Myrna kom hit och passade Albin från det Daniel gick till jobbet till att jag kom hem. Hade vi haft honom på dagis hade jag ju inte fått hämta honom förrän imorgon bitti. TACK så mycket morfar och Myrna!

Igår lyckades Daniel och Erik få igång saaben med startkablar och köra med den. Idag startade den inte igen. Så nästa vecka får det väl bli ett nytt startbatteri.

Nu ska jag fixa fler grejer på attgöra-listan

Kommentarer


Kommentera inlägget här: