mariacn

Familjeliv, bakning, husrenovering och annat smått och gott från mitt liv.

Tatuering och shopping

Kategori: Allmänt

Vilken mysig dag jag haft. Mötte upp min älskade syster Sara och följde med henne som moraliskt stöd när hon tatuerade sig hos Johan Linehag på Origin Tattoo idag. Det blev hennes personnummer i romerska siffror nere vid ankeln. Gissa om jag blev sugen. Jag kan ju bara inte komma på hur jag vill tatuera mig.

Efter det blev det lite shopping. Fick ju ett presentkort på Cervera av min moster. Det blev en superfin köksvåg som jag suktat efter ett tag. Bokade en klipptid till fredag också. Blev lite kläder till både mig och Albin. Fanns inget fint på pojkavdelningen idag så det blev flicksidan istället. Ett par randiga byxor, ett par röda och ett par mörklila byxor. Blev en mörklila tröja också.
Jag hittade en bh och ett par byxor. Känner att höstens mode inte riktigt är vad jag vill ha. Bara jordfärger och grått, grått, grått. Jag vill ha färg. Massor med färg. Jag har varit svartklädd så länge och nu får det vara nog.

Blev en god lunchbuffe på Lilla krogen. Jag kunde inte riktigt bestämma mig så jag blandade hejvilt. Hade både raggor, pommes med bearnise, stekt svamp med sås och stekta nudlar på tallriken samtidigt.

Hemma blev det pannkakor till middag. Ingen LCHF-dag idag inte.

Lämnat in kameran idag iaf. Dom skickade iväg den på reparation. Så nu har jag ingen kamera :(
Kanske kan använda videokameran, men dom bilderna blir ibland lite suddiga. Får se om jag kan ladda upp bilderna som finns på minneskortet.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: