mariacn

Familjeliv, bakning, husrenovering och annat smått och gott från mitt liv.

Första och enda doppet

Kategori: Allmänt

Sista semesterdagarna var bra. I fredags var vi på kalas hos Molly som fyllt 3 år.


Molly, Wilma och Filippa.


Albin rockade loss som han brukar.
Mollys mamma Josefine bakade en underbar tårta.

I lördags lånade vi Kristian och Lottas pool och plaskade runt med Mirja och tjejerna. T.o.m. jag badade i det 26-gradiga vattnet.Efter det blev det fika hos svärmor och sen lördagsmys hemma i våran vrå.

I söndags lånade vi ut Albin till farfar Gregor så jag kunde ägna hela dagen till att städa källaren och rensa ut under trappan så vi kan göra en extra toalett där. I källaren var så mycket insekter så det kändes som att vara i djungeln. Tur jag inte är rädd för spindlar för då hade jag blivit inlagd på psyket efter en kvart.

I måndags blev det lek hos Theo. Theo och Albin bråkade som aldrig förr första timmen sen lekte dom jättebra i några timmar. Carolina och jag satt och blarrade och åt god blåbärspaj.

Igår och idag har jag jobbat och det var rätt skönt att komma in i någon slags rutin igen. Men nu släpper vi rutinerna för nu är jag ledig fyra dagar igen :)

Hann med en liten svampletarrunda i myggskogen med Mirja efter middagen. Vi hittade kanske 10 kantareller och 50 000 000 000 mygg.

Daniel och jag sitter och diskuterar OS. Det går sådär. Ni som känner mig vet ju kanske att jag inte är ett dugg intresserad. Daniel är inte heller så intresserad, han vill bara säga emot mig som vanligt.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: