mariacn

Familjeliv, bakning, husrenovering och annat smått och gott från mitt liv.

Påskallaviks hamncafe

Kategori: Allmänt

Sol idag. Givetvis några skurar också. Men solen tittade åtminstone fram några gånger.

I måndags var Dante här och busade. Sötaste ungen.


Han fixade fika till mig.

I tisdags bjöd vi Miriam på mat och sen for vi till banken för att kolla över lån och pension. Man kan ju inte bara ha roligt på semestern.

Onsdagen skulle Albin få åka hem till mormor och det fick minsann inte dra ut på tiden. Först kom han in vid 4 på natten och sa åka mormor. Som tur var lyckades jag få honom att somna om. Vid 6.30 var det färdigsovt. Då studsade han i sängen och sa att vi skulle åka. Jag sa efter frukost.
Han var så ivrig. Hela morgonen sa han: Har du ätit färdigt så vi kan åka? Har du klätt på dig så vi kan åka+.....Till slut stod han färdig i hallen och sa att han skulle skjuta mig om vi inte åkte. Då fick jag ringa och väcka mormor och säga att hon kunde vänta oss snart.


När jag lämnat Albin blev det en promenad ner till Påskallaviks hamncafe med svärmor och Alfred. Sol ena sekunden...


Och rena monsunregnet andra sekunden.

Eftersom vi var barnlediga passade vi på att åka till Kalmar och äta gott. Vi åt väldigt gott på Kalmar hamnkrog. Mycket bra service, trevlig restaurang och bara lite dyrt. Använde lite av bröllopspengarna så tack så mycket!

I torsdags gjorde jag något nytt. Jobbade en dag på Påskallaviks hamncafe. Det var jätteroligt. Ullis som har cafeet behövde åka iväg en dag och jag blir ju så rastlös av att gå hemma så det passade mig perfekt.

Öppet tisdag-söndag 11.00-20.00.

Mycket folk under dagen då det otroligt nog var uppehåll. Sen kom regnet lagom till mamma, Isabell och Albin skulle titta ner på en fika. Efter stängning blev det gott grillat i trädgården för att fira Daniels farmor som fyllde år.


Utsikten från cafeet.

Igår dök Dante upp igen då hans föräldrar var på vift. Han har sovit här inatt och varit supermysig.


Morgonmys


Albin blir ju såklart lite avundsjuk när vi jagar efter Dante hela dagen så när han åkt hem blev det en glass på hamncafeet och sen lördagsmys i soffan.

Nu ska jag sova så jag orkar bebismysa imorgon när vi får finbesök från Halmstad!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: