mariacn

Familjeliv, bakning, husrenovering och annat smått och gott från mitt liv.

Chokladpepparkakor

Kategori: Allmänt

305 läsare senaste dygnet. Vet inte ens om jag har så många "vänner" på facebook. Tur att jag korr.läser mina inlägg flera gånger så det blir rätt. Man får ju passa sig lite ibland.
 
Jag hatar t.ex. att stava fel. Och jag tycker inte om att läsa felstavade texter/meddelanden. Extra jobbigt är det när jag vet att den som skrivit har ett yrke där man definitivt borde kunna skriva ordentligt. När jag startade bloggen så hade jag väldigt svårt för dem/de. Jag kunde verkligen inte bestämma hur det skulle användas och till slut tröttnade mosters kille och sa åt mig att använda dom, bara. Det gjorde allt lite enklare. 
 
Det blev tyvärr inget julbord med kollegorna ikväll. Daniel hade en dålig dag idag och Lova är superförkyld. Så nu har jag även avbokat halvårsfotograferingen helt. Det lär ju vara dags för ettårsfotografering när hon väl blir frisk känns det som. Lite ledsen men ett foto kan man ju klara sig utan. Funderar dock på om jag känner någon som är bra på att redigera foton eftersom jag har några bra foton jag tagit själv. Men jag är verkligen helt lost på photoshop och sånt. Någon som känner sig träffad?
 
Albin har bakat pepparkakor idag. Och jag brände den plåten. Sån dag idag :(
Tur att vi har fruktansvärt mycket pepparkakor hemma. För det han ville göra var att bre på smält choklad och massa strössel. Och det är sååå gott och ett lagom pyssel en tråkig eftermiddag.
Kanske skulle testa med kokos eller hackade nötter på också. Kan bli gott. 
 
Det här hörnet i matrummet behöver ett skåp. Ett lagom stort skåp med dörrar där man får plats med alla leksaker och kanske lite dukar och annat skit. Har ju väldigt dåligt med förvaring i vårat lilla hus tyvärr. 
Någon som har ett skåp dom vill bli av med eller har tips på bra skåp? Utseende spelar ingen roll. Lite färg och tapet fixar det mesta. 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: