mariacn

Familjeliv, bakning, husrenovering och annat smått och gott från mitt liv.

kosläpp

Kategori: Allmänt

Väntar och väntar! Gått två dagar över tiden nu då det var beräknat i fredags. Och jag känner ingenting. Och det är fortfarande full rulle i magen. Den här bebisen vägrar inse utrymmesbristen helt enkelt. 
 
Förra helgen var vi på kosläpp i tjuståsa. Korna är ju för härliga. En del av dom var ju enorma och såg ut ungefär som jag känner mig. Men ändå studsar dom ut och hoppar högt upp i luften.
 
 
 
 
Fåren är inte lika övertygade. Dom kommer i en sammanpressad klunga tätt efter mathinken. Men efter ett tag sätter även dom fart.
 
Albin satt som en kung i sadeln på ponnyridningen. Och vi smaskade hemmagjord ostkaka. Mycket bra dag blev det. 
 
I veckan har vi varit superduktiga minsann. Jag har skrapat, tvättat och målat dom vita snickerierna på ena sidan av huset och Daniel målade fönsterfodren. 
 
Förra veckan var jag med mamma i Högsby och hälsade på mormor. Fick givetvis med oss en massa hem. Det är liksom standard när vi varit hos mormor. 
Dom här fina burkarna från Karlssons fick jag av mamma. TACK!
 
På kupan (röda korset) fyndade jag dessa glas för 5 kronor styck och kannan för en tjuga. Kannan var jag tvungen att ha bara för att vi hade en sådan hemma när jag var liten. Rent nostalgiköp. Men nu används den flitigt. 
 
I veckan hade vi fikabesök av mamma och Isabell. Då hade vi bakat klassiska kolakakor. Alltid gott. Och sen ville Albin överraska sin farmor med fika så då bakade vi choklad-och apelsinmuffins.
 
Idag har Daniels syster Amanda konfirmerat sig. Det bjöds på smarrig smörgåstårta, kärleksmums och pinocchiotårta. Jag gjorde ett armband i present och band ihop en liten bukett. 
 
 
Presentöppning. 
 
Imorgon fyller min älskade lillasyster Isabell år. Så även om jag önskar att den här bebisen kunde titta ut nu så vet jag att hon vill ha 20 maj för sig själv. Vi får väl se. 
 
v.40+2
 
Nu är det dags att sova och se vad morgondagen har att erbjuda. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: