mariacn

Familjeliv, bakning, husrenovering och annat smått och gott från mitt liv.

Upp och ner.

Kategori: Allmänt

Det börjar bli kallt så nu har jag plockat fram mysigaste åkpåsen till Lovas vagn. Grön vagn, blå åkpåse, kläder i "pojkfärger". Det är min glada lilla kille det som kvinnan på ikea sa. Orkade inte rätta henne dock då vi antagligen aldrig träffas igen. 
 
Allt är lite upp och ner just nu. Vi kör någon varannandag bra och dåligt här hemma. Förra veckan var Albin sjuk. Bihåleinflammation med feber i flera dagar. Så vi satt mest i soffan och glodde på film. 
 
 
Finaste Lova är ju drygt 5 månader nu. 8030g vägde hon och 66,5 lång. Tand nr.2 snart på gång och hon har vänt tillbaka på rygg några gånger. Hon växer så fort våran underbara. Och underbara Albin blir 5 år nästa år. 5 år!!!! Han är liten fast stor liksom. 
 
Hälsade på mormor häromdagen. Alltid lika kul att gå igenom hennes saker. Den här klänningen döptes hennes lillasyster i. 
 
Mormor har alltid älskat skor. Dom här är från hennes ungdom. 
 
Mocka och kork tror jag.
 
Skinn och plast tror jag. 
 
I fredags blev det en mycket rolig kväll med Hannah och Joanna. Vi åt indisk mat på Kråkan och den var jättegod. Synd på den höga musiken dock som gjorde att man fick skrika till varandra fast det inte är ett dansställe. 
 
I lördags sov Isabell över och då blev det Halloween-sminkning. Häxa, varulv och Nightmare before christmas. 
 
I söndags fixade svärmor rolig och uppskattad halloweenfest för Albin, Dante, Wilma, Filippa och Alfred. Albin var vampyr. Jag fixade ögonkex och läskiga cupcakes. 
 
Ögonkexen är mariekex med florsocker-glasyr, svart marsipan och pastafärg.
 
Cupcakesen är chokladmuffins med orangefärgad marsancreme med svarta marsipanfigurer. 
 
Sofie med barn var här och lekte igår. Jättekul då det var så länge sedan vi sågs. 
 
Fars dag på söndag men Albin tyckte att vi skulle ha pappas dag idag så han fixade räkmackor till oss och chokladmousse med fruktsallad och godis och film. Han var kocken och jag fick bara assistera lite. Våran duktiga kock. Skönt att bli uppassad så :)
 
Har säkert glömt massor från veckorna som gått men är sjukt trött och borde sovit för länge sedan. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: